Välj en sida

Om oss

Trexab måleri är ett anrikt familjeföretag, drivet av Tingström under nu andra generationen med en tredje på väg in.
Efter många långa år av samarbete bestämde vi oss för att göra något fruktsamt ihop Trexab och Tingströms Måleri.

Ronnie Gustafsson/Trexab och Karl Tingström tillsammans med Ulf Tingström (Karls son) satte sig ner en kväll och satte nya spår för åren som skulle komma. Ronnie gjorde sitt allra första jobb hos Tingströms måleri och Karl gav Ronnie hans första arbetsår som lärling i hans yrkesliv då var Ronnie 15 år.

Lärorika år och det visade sig vara en lyckad väg. Karl valde att gå i pension efter hela sitt liv som målare när Ronnie och Ulf nu tog över ratten. Han tyckte en ny generation skulle få ratta det bäst tillsammans och föra arvet vidare.
Det visade sig vara en lyckad kombo.

Idag omsätter vi 20mkr och består av 10 anställda i en familjär och väldigt delaktig kompetent kärna. Vi har som mål att växa lite till för att bli en kraft att räkna med och förutsatt att vi kan göra det med rätt kompetens ligger växeln i.

Våran erfarenhet av spårbunden miljö sträcker sig tillbaka till år 2000. Vi har sedan dessa alltid haft hög service och kvalitet på vårt arbete. Vår starka drivkraft för att uppnå våra kunders krav, behov och förväntan är viljan att hela tiden utvecklas, bli bättre, arbeta smartare och mer hållbart över tid.

Vår affärsidé är att vi skall tillhandahålla service med hög kvalité i alla avseenden och förbli en platt och flexibel organisation där vi kan jobba med korta puckar för att lättare kunna åtgärda akuta uppdrag utav olika karaktärer. Vi utför uppdragen med kompetent personal, samt erbjuder kostnadseffektiva och kundanpassade tjänster med en hög grad av miljöanpassning.

Omsättning

Anställda