Välj en sida

Arbeta hos oss

TREXAB BYGG OCH SANERING ansvarar bland annat för Storstockholms Lokaltrafik och Trafikverkets fastigheter. Alla våra medarbetare är alltid utbildade, certifierade, talar svenska och har rätt behörigheter för att kunna utföra alla typer av jobb i särskilda miljöer. Sedan starten 2007 har vi idag 50 anställda som arbetar tight tillsammans och som brinner för det vi gör. Vi är måna om våra anställda och strävar efter långsiktiga relationer. Vi är alltid intresserade av kompetent personal som är drivna framåt och vill bli en viktig del av vårt team!

Bygg

Trexab Bygg och Sanering är en Totalentreprenör som åtar sig alla typer av projekt inom Bygg- och Anläggning. Vi har sedan vår start haft en tydlig nisch vilket idag innebär en inarbetad precision och en överlägsen kvalitet.

Byggservice

Vår serviceverksamhet utföra alla typer av reparationer och underhållsarbetare. Här är vår styra en platt organisation och stor flexibilitet. Vi har jobbat sedan dag ett med vår byggservice och är vår ryggrad i vår verksamhet.